Przeglądarka do forum

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7642
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 21 kwietnia 2010, 15:06

Lujiss, czy dobrze widzę krzaki w Twoim poście, czy mój Firefox3 znowu się chrzani?
Marcin -Rędziny pisze:znowu jakaś lama nie widziała autobusu...
No bo on tak NAGLE wyskoczył...

Krzysztof Lewicki
Posty: 200
Rejestracja: 25 lutego 2010, 09:54
Lokalizacja: Lublin
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Krzysztof Lewicki » 21 kwietnia 2010, 17:20

Przepraszam za krzaczki, ale posta pisałem z telefonu, i widoczne coś się zepsuło. Teraz już sam nie naprawie, ale proszę o osobę z odpowiednimi uprawnieniami do zmiany.

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7642
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 21 kwietnia 2010, 22:53

Pytałem, bo mam od czasu do czasu problemy z przeglądarką.

Bartosz N.
Status: Offline

Postautor: Bartosz N. » 22 kwietnia 2010, 06:15

Nie tylko Wy macie problemy z Firefoxem- u mnie też takie "cuda" występują.

inż. Wiktor Sołtysiak
Członek CKMKM
Posty: 1966
Rejestracja: 19 lutego 2008, 20:10
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: inż. Wiktor Sołtysiak » 22 kwietnia 2010, 07:41

Dlaczego nie zainstalujecie sobie Chrom-a?

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7642
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 22 kwietnia 2010, 18:00

Bo go nie znamy. Mój komp, to Pentium III 450 MHz... Niewiele na nim ujedzie.

inż. Wiktor Sołtysiak
Członek CKMKM
Posty: 1966
Rejestracja: 19 lutego 2008, 20:10
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: inż. Wiktor Sołtysiak » 22 kwietnia 2010, 19:19

No wlasnie, jest to przegladarka opracowana przez google, nie jest pamięco żerna, szybko chodzi, ale jest tez funkcjonalna i jedna z najbezpieczniejszych. Polecam, Firefox jest pamięciożerny lekko przestarzały kod a i mało bezpieczny (dużo dziur).

Awatar użytkownika
Konrad Machura
Posty: 1491
Rejestracja: 15 lutego 2008, 14:38
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Konrad Machura » 22 kwietnia 2010, 19:44

Dominik Wójcik pisze:Bo go nie znamy. Mój komp, to Pentium III 450 MHz... Niewiele na nim ujedzie.


Innych upominasz, a sam schodzisz z tematu.

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7642
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 22 kwietnia 2010, 23:56

Bo od przeglądarki zależy bezpieczeństwo i sprawność obsługi forum.
Już nie raz mi się wszystko wydupiło tak, że krew zalewa.


Wróć do „Regulamin oraz komunikaty”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość