Budowa linii "TnB" - I kw. 2012r.

Dyskusje nt. rozbudowy częstochowskiej sieci tramwajowej w dzielnicach Wrzosowiak, Błeszno, Raków
Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 15 stycznia 2012, 16:30

Patryk Kucharczyk pisze:Nawet by zderzak ucałowali

A wiesz dlaczego? Bo to da się zrobić tylko z pozycji "na kolanach" :D

Awatar użytkownika
Sebastian Wróbel
Posty: 4947
Rejestracja: 10 lutego 2010, 13:16
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Sebastian Wróbel » 15 stycznia 2012, 16:58

Szymon Kryczka pisze:A wiesz dlaczego? Bo to da się zrobić tylko z pozycji "na kolanach"

Proponuję skupić się na temacie zamiast robić niepotrzebny OffTopic.

Patryk Hartman
Członek CKMKM
Posty: 5187
Rejestracja: 01 lutego 2011, 16:49
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Patryk Hartman » 15 stycznia 2012, 17:11

P.S. Nie bądź taki sztywny, medalikarz powinien umieć się śmiać z takich żartów :P

...Pamiętajmy, że nie każdy ma poczucie humoru ! :D :P

Awatar użytkownika
Tomasz Rorat
Członek CKMKM
Posty: 6656
Rejestracja: 11 lipca 2011, 13:12
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Tomasz Rorat » 15 stycznia 2012, 17:20

Sebastian Wróbel pisze:Medalikarzem nie jestem.

To gdzie mieszkasz ??
Chyba nie w Kielcach ??
Wszyscy z Częstochowy to Medaliki !! :evil:

Rafal Kosakowski
Członek CKMKM
Posty: 708
Rejestracja: 22 czerwca 2011, 09:30
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Rafal Kosakowski » 17 stycznia 2012, 09:08

To wygląd naprawionej kładki koło stacji paliw Shell. Zdjęcia z wczoraj.
Załączniki
Zdjęcie0497.jpg
Zdjęcie0498.jpg

Patryk Hartman
Członek CKMKM
Posty: 5187
Rejestracja: 01 lutego 2011, 16:49
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Patryk Hartman » 18 stycznia 2012, 18:30

CSK: Efekty kontroli ulicy Orkana.

P.S - A mnie się nie chce wyświetlić to pismo :( Ukazuje mi się taki błąd.

Awatar użytkownika
Kamil Ociepa
Członek CKMKM
Posty: 507
Rejestracja: 22 kwietnia 2011, 10:03
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Kamil Ociepa » 18 stycznia 2012, 19:39

U mnie działa :)

Awatar użytkownika
Sebastian Wróbel
Posty: 4947
Rejestracja: 10 lutego 2010, 13:16
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Sebastian Wróbel » 18 stycznia 2012, 19:41

U mnie również. Wystarczy mieć program Acrobat Reader. :P

Awatar użytkownika
Michał Grzegorczyk
Posty: 8349
Rejestracja: 05 stycznia 2010, 23:21
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Michał Grzegorczyk » 18 stycznia 2012, 20:09

Uaktualniłeś? Zrestartowałeś komputer? To zwykle działa :P

Patryk Hartman
Członek CKMKM
Posty: 5187
Rejestracja: 01 lutego 2011, 16:49
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Patryk Hartman » 18 stycznia 2012, 21:11

Uaktualniłeś? Zrestartowałeś komputer? To zwykle działa :P

...I zadziałało. Dzięki Michale ! ;)

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7644
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 18 stycznia 2012, 21:36

Nie polecam Acrobata - jest powolny i długo się załącza
Sugeruję Foxit Reader - rusza z marszu

Patryk Kucharczyk
Posty: 23
Rejestracja: 10 grudnia 2010, 21:58
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Patryk Kucharczyk » 18 stycznia 2012, 21:40

Prawdopodobnie bł uruchomiony proces Acrobat Readera, więc nie pozwalał na uruchomienie kolejnego. Wystarczyło zapewne zakończyć proces i znów uruchomić :) To tak na przyszłość :)

Awatar użytkownika
Michał Grzegorczyk
Posty: 8349
Rejestracja: 05 stycznia 2010, 23:21
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Michał Grzegorczyk » 18 stycznia 2012, 21:41

Właśnie, podpinam się pod radę Dominika, sama prawda ;) .

inż. Wiktor Sołtysiak
Członek CKMKM
Posty: 1966
Rejestracja: 19 lutego 2008, 20:10
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: inż. Wiktor Sołtysiak » 18 stycznia 2012, 22:05

Dominik Wójcik pisze:Nie polecam Acrobata - jest powolny i długo się załącza
Sugeruję Foxit Reader - rusza z marszu


A obsługuje rysunki wykonane na warstwach?

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7644
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 18 stycznia 2012, 22:55

Nie wiem. To jest do PDFów, więc chyba bez róznicy.
Dla przykładu - PDF z projektem wykonawczym TnB otwierał spokojnie

Rafal Kosakowski
Członek CKMKM
Posty: 708
Rejestracja: 22 czerwca 2011, 09:30
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Rafal Kosakowski » 20 stycznia 2012, 09:46

A na ulicy Jagiellońskiej panowie z Kromis - Bisu montują trakcję tramwajową od poniedziałku.

Patryk Hartman
Członek CKMKM
Posty: 5187
Rejestracja: 01 lutego 2011, 16:49
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Patryk Hartman » 20 stycznia 2012, 21:10

Informacja z TnB
Dzisiaj przejeżdżając ulicą Jesienną ok. godz. 19:45 w kierunku Rydza Śmigłego, przed skrzyżowaniem Jesiennej/11 Listopada dojrzałem brak oświetlenia. Lampa jest jakby ucięta. Nie ma tego zaznaczonego fragmentu zaznaczonego czerwonym kwadratem. Jest to lampa nr 1 lub 2. Bardziej pewniejszy jestem do lampy nr 2. Zdjęcie kol. Piotra Radolińskiego.

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 20 stycznia 2012, 21:12

Sprawa już jest zgłoszona odpowiednim służbą przez Radę Dzielnicy Wrzosowiak.

Z tego co kojarzę, to nie jedyna lampa bez klosza, druga jest chyba na ul. Orkana.

Patryk Hartman
Członek CKMKM
Posty: 5187
Rejestracja: 01 lutego 2011, 16:49
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Patryk Hartman » 20 stycznia 2012, 21:15

Szymon Kryczka pisze:Z tego co kojarzę, to nie jedyna lampa bez klosza, druga jest chyba na ul. Orkana.

Szymonie, na tą chwilę to są słupy, nie lampy ! :)

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 20 stycznia 2012, 21:16

Szymon Kryczka pisze:Z tego co kojarzę, to nie jedyna lampa bez klosza
...nie wiem czy to nie skutek kolizji słupa z "czterokołowcem" ? Być może słup wymusił pierwszeństwo na jakimś pojeździe...i utracił część oświetleniową w wyniku kolizji. :P

Beniamin Wójcik
Posty: 1289
Rejestracja: 05 sierpnia 2011, 08:17
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Beniamin Wójcik » 20 stycznia 2012, 22:13

Piotr Radoliński pisze:...nie wiem czy to nie skutek kolizji słupa z "czterokołowcem" ? Być może słup wymusił pierwszeństwo na jakimś pojeździe...i utracił część oświetleniową w wyniku kolizji. :P

Ta... Być może stał w miejscu słabo oświetlonym i gdy postanowił nierozważnie wejść na ulicę, wówczas natknął się na nadjeżdżający pojazd...
Albo głupi stał za blisko ulicy.... ;)

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 21 stycznia 2012, 09:07

Kolejna lampa wisi na przewodach... Sprawa znów zgłoszona. Niebawem zdjęcia i krótki opis sytuacji.

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 21 stycznia 2012, 09:15

Aktualnie Straż Miejska pilnuje lampy wiszącej na włosku :) Pewnie zaraz ktoś przyjedzie zdjąć klosz.

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 21 stycznia 2012, 09:45

Szymon Kryczka pisze:Aktualnie Straż Miejska pilnuje lampy wiszącej na włosku :) Pewnie zaraz ktoś przyjedzie zdjąć klosz.
...chyba pilnuje słupa z lampą, bo ktoś przyjedzie ją zdjąć. Zdjęcie (nie chodzi mi o fotografię tylko o czynność) samego "klosza" to trochę mało ! :D

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7644
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 21 stycznia 2012, 15:33

OOo! To chyba wiem, o którym funkcjonariuszu mowa :) On ma takie zagrania, fajne chłopisko :)

Awatar użytkownika
Konrad Machura
Posty: 1491
Rejestracja: 15 lutego 2008, 14:38
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Konrad Machura » 21 stycznia 2012, 21:16

Dominik Wójcik pisze:fajne chłopisko :)


Dominiku... :D

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 21 stycznia 2012, 21:40

Materiał na temat lamp na ul. Jesiennej zamieszczony na profilu FB Rady Dzielnicy Wrzosowiak: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 474&type=1

Zapraszam

Patryk Hartman
Członek CKMKM
Posty: 5187
Rejestracja: 01 lutego 2011, 16:49
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Patryk Hartman » 21 stycznia 2012, 21:48

Z facebook'a:
...Po interwencji Wiceprzewodniczącego Rady Dzielnicy Wrzosowiak Pana.Andrzeja Czerwika w Centrum Zarządzania Kryzysowego...

Około godz.: 7:00 rano w imieniu Rady Dzielnicy Wrzosowiak Wiceprzewodniczący Pan.Andrzej Czerwik zgłosił do Centrum Zarządzania Kryzysowego

W obu przypadkach nie pisze się kropek. ;)

Awatar użytkownika
Janusz Karlikowski
Posty: 16127
Rejestracja: 15 lutego 2008, 08:59
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Janusz Karlikowski » 21 stycznia 2012, 21:51

A poza tym po co to "Pan" ?? To tak trochę mi zalatuje tow. Janusz K.
Przecież podajesz tytuł to już chyba dalej z imienia wynika jaka jest płeć,a tytułować specjalnie nie trzeba. No tak na mój rozum. Mam nadzieję, że Andrzeja nie uraziłem ;)

Piotr Jeruszka
Posty: 1924
Rejestracja: 15 lutego 2008, 07:54
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Piotr Jeruszka » 21 stycznia 2012, 22:15

Oj tam, dobrze jest. Pewno zaleci wazeliną na kilometr, ale cieszę się, że radni mojej dzielnicy działają nawet w takich sprawach :)

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 22 stycznia 2012, 09:02

A ja Wam na to powiem tyle, co Piotr powyżej :) Grunt, że widać działanie. Nie ważne czy to barierka nad torowiskiem jest rozwalona i trzeba ją naprawić, czy to kierowca przechyli słup i ją rozwali, czy chodzi o zniszczoną drogę i trzeba ganiać za wykonawcą co by ją naprawił. Im więcej ludzi się zaangażuje w życie dzielnicy/miasta tym lepiej.

Tak więc zachęcam do zgłaszania takich i innych spraw.

http://www.wrzosowiak.info/index.php?id=kontakt
https://www.facebook.com/Wrzosowiak

Patryk Kucharczyk
Posty: 23
Rejestracja: 10 grudnia 2010, 21:58
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Patryk Kucharczyk » 23 stycznia 2012, 17:33

Co do jednej z lamp oświetleniowych na przeciwko(prawie) wyjazdu z ul. Południowej to mój brat mówił mi, że matiz wjechał gdy nie ocenił odpowiednio śliskiej nawierzchni :) Było to rano gdy szedł na autobus do szkoły. Podobno nic groźnego się nie stało Pani kierującej matizem :) I było to w zeszłym tygodniu z tego co kojarzę :)

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 23 stycznia 2012, 17:45

Szymon Kryczka pisze:Z tego co kojarzę, to nie jedyna lampa bez klosza, druga jest chyba na ul. Orkana.
Piotr Radoliński pisze:...nie wiem czy to nie skutek kolizji słupa z "czterokołowcem" ? Być może słup wymusił pierwszeństwo na jakimś pojeździe...i utracił część oświetleniową w wyniku kolizji.
Patryk Kucharczyk pisze:mój brat mówił mi, że matiz wjechał gdy nie ocenił odpowiednio śliskiej nawierzchni
...chyba miałem rację ! :P

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 23 stycznia 2012, 20:05

Ten słup juz wiele przeżył... Takie luźne propozycje !
Załączniki
100_2003.JPG
100_2003a.JPG
100a_2003.JPG

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 23 stycznia 2012, 20:18

Czy ja wiem czy to pomoże... słupa zza zakrętu dobrze nie widać, ale układ jezdni jest do przewidzenia. To nie problem słupa, a kierowców i tego, że jadą zbyt szybko, a warunki na jezdni mogą być różne.

Jestem za postawieniem znaku z informacją: "Uwaga, na łuku słup, zwolnij - szkoda samochodu" :)

A tak całkiem na poważnie, Piotrze, uważasz, że to coś da? Ja się cieszę, że ten słup stoi solidnie.

P.S. Pamiętasz, jak ponad rok temu się tamtędy przechadzaliśmy i rozmawialiśmy, że ten słup przyjmie wiele samochodów ? :) Jedna z Pań Radnych Dzielnicy Wrzosowiak, wpadła nawet na pomysł aby usunąć ten słup! Bo przecież zagraża bezpieczeństwu kierowców, którzy w niego uderzają :D A przystanek jest tak blisko... lepiej wpadać w słup, niż w pasażerów - przynajmniej z punktu widzenia pasażera.

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 23 stycznia 2012, 20:29

Szymon Kryczka pisze:słupa zza zakrętu dobrze nie widać
...jak jest ciemno - też ? :P

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 23 stycznia 2012, 21:03

No chyba, że się wychyli :P

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Szymon Kryczka » 25 stycznia 2012, 14:32

Piotrze pozwoliłem sobie wkleić Twoje powyższe zdjęcie tutaj: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 474&type=1

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 30 stycznia 2012, 14:17

Napisże krótko - spore mnie dziś spotkało zaskoczenie, kiedy przejeżdżając ul. Jagiellońska dostrzegłem panów z KROMISS-BIS'u, którzy pracowali na terenie "TnB" !

Patryk Hartman
Członek CKMKM
Posty: 5187
Rejestracja: 01 lutego 2011, 16:49
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Patryk Hartman » 30 stycznia 2012, 14:20

Piotr Radoliński pisze:Napisże krótko - spore mnie dziś spotkało zaskoczenie, kiedy przejeżdżając ul. Jagiellońska dostrzegłem panów z KROMISS-BIS'u, którzy pracowali na terenie "TnB" !

Temperatura, może im nie robi różnicy, + czy -, praca najważniejsza ! :)

Awatar użytkownika
Dominik Wójcik
Posty: 7644
Rejestracja: 15 lutego 2008, 13:01
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Dominik Wójcik » 30 stycznia 2012, 14:21

Piotr Radoliński pisze:dostrzegłem panów z KROMISS-BIS'u, którzy pracowali na terenie "TnB"
Nowy rok, nowy budżet

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 30 stycznia 2012, 14:29

W każdym razie jestem pod wrażeniem - praca na zewnątrz przy tej temperaturze naprawdę nie nalezy do przyjemności. A znam to osobiście...jak muszę uruchamiać rano pojazd a potem co trochę wsiadać i wysiadać by rozładować go w róźnych punktach regionu. Brrrr.. !

Awatar użytkownika
Janusz Karlikowski
Posty: 16127
Rejestracja: 15 lutego 2008, 08:59
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Janusz Karlikowski » 30 stycznia 2012, 14:42

Ale nie przesadzajmy. Prawie luty i trochę mrozu. To jest jakby dla naszej strefy klimatycznej normalne.
Ale to co było 2 maja ostatnio raczej nie:
Obrazek

Awatar użytkownika
Tomasz Rorat
Członek CKMKM
Posty: 6656
Rejestracja: 11 lipca 2011, 13:12
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Tomasz Rorat » 31 stycznia 2012, 10:56

Piotr Radoliński pisze:W każdym razie jestem pod wrażeniem - praca na zewnątrz przy tej temperaturze naprawdę nie nalezy do przyjemności.

A może sprawdzali sieć, jak się zachowuje przy -10°C ??
Czy dobrze jest napięta itd.

Awatar użytkownika
Wojciech Liberda
Członek CKMKM
Posty: 3779
Rejestracja: 17 lutego 2008, 21:10
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Wojciech Liberda » 31 stycznia 2012, 13:00

Piotr Radoliński pisze:Napisże krótko - spore mnie dziś spotkało zaskoczenie, kiedy przejeżdżając ul. Jagiellońska dostrzegłem panów z KROMISS-BIS'u, którzy pracowali na terenie "TnB" !


Sieć już zapewne skończyli... bo ich nie widziałem ale za to zabierają podkłady betonowe z Jagiellońskiej na ciężarówkę ;D

Maciej Puszek
Posty: 107
Rejestracja: 09 sierpnia 2010, 15:42
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Maciej Puszek » 01 lutego 2012, 20:43

A to że od trzech dni nie działają światła na skrzyżowaniu Orkana z Jagiellońską to nie zauważyliście ?

Awatar użytkownika
Piotr Radoliński
Członek CKMKM
Posty: 21139
Rejestracja: 21 kwietnia 2010, 19:25
Lokalizacja: CZĘSTOCHOWA
Status: Offline

Postautor: Piotr Radoliński » 01 lutego 2012, 21:02

Maciej Puszek pisze:A to że od trzech dni nie działają światła na skrzyżowaniu Orkana z Jagiellońską to nie zauważyliście ?
Właśnie wczoraj zauważyłem ! Ciekawe co jest przyczyną - czyżby szafkę sterowniczą zmroziło ? :)

Maciej Puszek
Posty: 107
Rejestracja: 09 sierpnia 2010, 15:42
Lokalizacja: Częstochowa
Status: Offline

Postautor: Maciej Puszek » 01 lutego 2012, 22:27

Wczoraj koło 12 przyjechał jakiś facet i coś w niej grzebał , ale nic nie zdziałał .

Awatar użytkownika
Konrad Machura
Posty: 1491
Rejestracja: 15 lutego 2008, 14:38
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Konrad Machura » 06 lutego 2012, 01:12

Zamarzło ;) Ale świateł nie ma i odrazu lepiej się jeździ :P

Awatar użytkownika
Janusz Karlikowski
Posty: 16127
Rejestracja: 15 lutego 2008, 08:59
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Postautor: Janusz Karlikowski » 06 lutego 2012, 07:43

Maciej Puszek pisze:A to że od trzech dni nie działają światła na skrzyżowaniu Orkana z Jagiellońską to nie zauważyliście
Dostałem info SMS, że od tygodnia :P
Konrad Machura pisze: Ale świateł nie ma i odrazu lepiej się jeździ :P
Dokładnie !!


Wróć do „Tramwaj na Błeszno”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości