Czy można dotknąć lokomotywę czeską?

Awatar użytkownika
Wojciech Liberda
Członek CKMKM
Posty: 3817
Rejestracja: 17 lutego 2008, 21:10
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Czy można dotknąć lokomotywę czeską?

Postautor: Wojciech Liberda » 11 września 2012, 19:03

Czy można dotknąć czeską lokomotywę?
Ja wiem, że można... i to bez problemu :)
Foto zrobione w Pradze, hlavní nádraží.

http://imageshack.us/photo/my-images/145/120b.jpg/

Awatar użytkownika
Mateusz Stacherczak
Członek CKMKM
Posty: 3753
Rejestracja: 25 maja 2009, 13:18
Lokalizacja: Najjaśniejsza Rzeczpospolita Polska
Kontaktowanie:
Status: Offline

Czy można dotknąć lokomotywę czeską?

Postautor: Mateusz Stacherczak » 11 września 2012, 19:20

Wojtek ja za jakiś czas będę mógł dotknąć w Katowicach, albo Gliwicach na dworcu taka czeską lokomotywę :-P

Awatar użytkownika
Szymon Kryczka
Członek CKMKM
Posty: 4766
Rejestracja: 20 marca 2010, 11:53
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Czy można dotknąć lokomotywę czeską?

Postautor: Szymon Kryczka » 11 września 2012, 21:39

Piękny kolos!

Beniamin Wójcik
Posty: 1289
Rejestracja: 05 sierpnia 2011, 08:17
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:
Status: Offline

Czy można dotknąć lokomotywę czeską?

Postautor: Beniamin Wójcik » 11 września 2012, 22:25

Skoda.


Wróć do „Inne”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość