- zmienić cykl świateł na przed remontem .... itd.
proszę o zamontowanie
- ....
tak bez osobowo

Piotr Radoliński pisze:...a tak swoją drogą zauważyłem, że panowie kierowcy z "PeKaeSów" i z PolskiegoBusa polubili wyjazd z Częstochowy przez Tysiąclecie i Północ do węzła Makuszyński !Autobusy jeżdżą nadal... tędy.
Tomasz Rorat pisze:- przystanek Promenada Niemena, kierunek Kukuczki, Gombrowicza, Kiedrzyn, brak rozkładów linii 13, 22, 24
- przystanek Promenada Niemena, kierunek Kukuczki, Gombrowicza, Kiedrzyn, wybita szyba 1szt.
-
...mój "kontakt" w MZDiT jest na urlopie !Tomasz Rorat pisze:29.09.2014.Tomasz Rorat pisze:- przystanek Promenada Niemena, kierunek Kukuczki, Gombrowicza, Kiedrzyn, brak rozkładów linii 13, 22, 24
- przystanek Promenada Niemena, kierunek Kukuczki, Gombrowicza, Kiedrzyn, wybita szyba 1szt.
-
Nadal brak rozkładów i szyby ( ta sytuacja trwa ponad 2 tygodnie). Ja pisałem 29.09. ale wiem że nie było ich już tydzień wcześniej
...szkoda, że tak "precyzyjnie" określiłeś miejsce.Wojciech Liberda pisze:Wczoraj zauważyłem kolejne zapadnięte kostki w alejach z kostki granitowej przy kanale. Może czas się przejść i porobić zdjęcia, udokumentować i coś z tym zrobić?
..czyli to już było !Damian Włodarczyk pisze:Zapadnieta jedna plytka w I aleji w miejscu gdzie autobusy i samochody omijaja poprawiany fragment kostki.
Piotr Radoliński pisze:...szkoda, że tak "precyzyjnie" określiłeś miejsce.Wojciech Liberda pisze:Wczoraj zauważyłem kolejne zapadnięte kostki w alejach z kostki granitowej przy kanale. Może czas się przejść i porobić zdjęcia, udokumentować i coś z tym zrobić?
Zbigniew Hoffer pisze:Węzeł Kobra, skrzyżowanie na 'samej górze'. Obydwie drogi oznaczone jako droga z pierwszeństwem :d, jedna znakiem A-6d druga znakiem A-6e. No nie może tak być, litości.
...już wyczyszczona !Tomasz Rorat pisze:- przystanek Pusta, kierunek Centrum, pomazany sprayem
Piotr Radoliński pisze:...już wyczyszczona !Tomasz Rorat pisze:- przystanek Pusta, kierunek Centrum, pomazany sprayem
Piotr Radoliński pisze:...sugeruję P-1d.
A może tak ?
Temat zgłoszony do MZDiT. Zostanie przeanalizowany. Jeżeli zajdzie potrzeba "przemalowania" linii pozimych, zostanie to wykonane w momencie SPRZYJAJĄCYCH warunków atmosferycznych.Mirek Waga pisze:Nie wiem czy ktoś zauważył brak oznakowania liniami przerywanymi ( znak P1)w ciągu Alej Wojska Polskiego na skrzyżowaniu z Aleją Pokoju - kierunek Katowice.
Jadąc w kierunku Katowic środkowym pasem do jazdy na wprost,po opuszczeniu skrzyżowania, trafia się na lewy pas za skrzyżowaniem, tym samym blokujemy pojazd jadący na wprost z prawego pasa, które pozwala do jazdy na wprost i do skrętu w lewo.
W tym uk ładie ąż się prosi domalowanie Lini przerywanej (znak Pi) na owym skrzyżowaniu.
Wróć do „Organizacja i realizacja komunikacji”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości