http://imageshack.us/photo/my-images/809/0545p.jpg/

Szymon Kryczka pisze:Nie byłem tam nigdy w tych czasach
Masz więcej takich fotek Wojtku ? Miałem okazję jeździć tam autobusemA teraz Andrzej jeździ tam pojazdami ciężarowymi
Szymon Kryczka pisze:Nie byłem tam nigdy w tych czasach
Masz więcej takich fotek Wojtku ? Miałem okazję jeździć tam autobusemA teraz Andrzej jeździ tam pojazdami ciężarowymi
...wiele kabin w Ikarusach 260 i 280 "powiększano". Wątpie by to była "L" (nauka jazdy) - ze względu na to, iż miejsca (fotela) dla instruktora i dla "pedałów" tam nie ma.Bartosz Kowalski pisze:Ta kabina to akurat przeróbka chyba bo pojazd wydaje mi się że służył do nauki jazdy.
Piotr Radoliński pisze:...wiele kabin w Ikarusach 260 i 280 "powiększano". Wątpie by to była "L" (nauka jazdy) - ze względu na to, iż miejsca (fotela) dla instruktora i dla "pedałów" tam nie ma.Bartosz Kowalski pisze:Ta kabina to akurat przeróbka chyba bo pojazd wydaje mi się że służył do nauki jazdy.
.. bo widzicie ja jestem bardzo nieśmiały....
Janusz Karlikowski pisze:To jest widok z wieżowca przy ul. Zawadzkiego 42 (albo 44) w kier. północnym. Po lewej Politechnika
Piotr Radoliński pisze:...to jest z wieżowca przy al. Zawadzkeigo 52 (jak dawna "ADRIA") - dziś to jest al. AK 52 i "Biedronka". Po lewej Klub "Politechnik".
Janusz ! Ja czasami oddalałem się od Częstochowy z aparatem.Janusz Karlikowski pisze:A ten samotny mur zamkowy przed Olsztynem, to co to jestTakie okna trochę jak w Rabsztynie..
Janusz Karlikowski pisze:A ten samotny mur zamkowy przed Olsztynem, to co to jestTakie okna trochę jak w Rabsztynie..
ja tez nie pamietam ale i tak super-))Tomasz Rorat pisze:zdjęcie z 102Na: kiedy znikły słupy od trakcji
a na pierwszym chyba jest autobus Mercedes
Ikarus ma fajne małe okna przesuwne, Ja takich nie pamiętam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość