Patryk Hartman pisze:Rzeźnia: Miejsce na wózek inwalidzki wraz z miejscem na wózek dziecięcy.
Dziękuję

Patryk Hartman pisze:Rzeźnia: Miejsce na wózek inwalidzki wraz z miejscem na wózek dziecięcy.
...w Niemczech z reguły używane są pojazdy DWUDRZWIOWE ("solówki") i TRZYDRZWIOWE ("przeguby").Patryk Hartman pisze:Ponownie 3-drzwiowy...
Adrian Golis pisze:News - Nasze nowe nabytki otrzymają następującą numerację:
MAN Lion's City CNG TF 945G -#148
MAN Lion's City CNG TF 950G -#107
MAN Lion's City CNG TF 955G -#106
MAN NG313 Lion`s City G CNG #N-WA 533 -#217
Wojciech Liberda pisze:Adrian Golis pisze:News - Nasze nowe nabytki otrzymają następującą numerację:
MAN Lion's City CNG TF 945G -#148
MAN Lion's City CNG TF 950G -#107
MAN Lion's City CNG TF 955G -#106
MAN NG313 Lion`s City G CNG #N-WA 533 -#217
Czy to ten sam typ? http://czgk.pl/categories.php?cat_id=7032
Marian Cichur pisze:Na kiedy planowane są dostawy nowych MANów? Nie pamiętam jak to było określone w przetargu.
...już nie raz tłumaczyłem, że bezsensowne jest przemalowywanie pojazdu, którego wartość jest NIŻSZA aniżeli koszt przemalowania.Marian Cichur pisze:Ciekawe czy je przemalują, czy zostaną w barwach "pekaesowskich" (jeśli to nasze nowe autobusy oczywiście).
Piotr Radoliński pisze:...już nie raz tłumaczyłem, że bezsensowne jest przemalowywanie pojazdu, którego wartość jest NIŻSZA aniżeli koszt przemalowania.Marian Cichur pisze:Ciekawe czy je przemalują, czy zostaną w barwach "pekaesowskich" (jeśli to nasze nowe autobusy oczywiście).
Radek Fijałkowski pisze:
No właśnie - ma być sprawny, jechać na miasto i tyle. Przebieg duży? Co z tego? Ważne, że sprawny. A jak sprawny to i jeździć będzie. I trochę pojeździ. W tej cenie grzech nie brać jeśli jest sprawny.
Narzekacie, że nie ma przegubów. Jak ktoś w końcu o tym pomyślał i przeguby są potrzebne "od zaraz" nie ma czasu i środków na rozpisywanie przetargu. Bierze się używki i tyle. Ja tam się cieszę, że nie będę musiał jeździć w ścisku. Bez różnicy czy pojadę nowym MANem, Solarisem używką, Jelczem używką, czy Mercedesem. Ale widać (mówię ogółowo), że niektórzy narzekanie mają we krwi. W jedną stronę źle, w drugą też źle.
...RADEK, u nas bardzo modne jest "wieczne" MALKONTENCTWO....a także "kopanie leżącego". Nic nie poradzisz.Radek Fijałkowski pisze:A gdzie jest napisane że ktoś wychwala? Jakiś przykład? Męczy mnie już wieczne narzekanie niektórych osobników. Nie podoba się to do samochodu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości