Patryk Kucharczyk pisze:A mógłby ktoś mi wytłumaczyć na czym polega takie podbijanie torowiska przez tę podbijarkę ?Widziałem maszynkę, ale na czym to polega, to ja pojęcia nie mam. A wiadomo, chce zaspokoić swoją ciekawość
...zapewne wtedy jak zakończy sie podbijanie torowiska !Szymon Kryczka pisze:Piotrze masz może jakieś wiadomości kiedy zostanie wykonane przejście dla pieszych przez torowisko przy skrzyżowaniu ul. Jesienna/ Al. 11 Listopada?
Piotr Radoliński pisze:Szymon Kryczka napisał/a:
Piotrze masz może jakieś wiadomości kiedy zostanie wykonane przejście dla pieszych przez torowisko przy skrzyżowaniu ul. Jesienna/ Al. 11 Listopada?
...zapewne wtedy jak zakończy sie podbijanie torowiska !
...najpierw tor w jednym kierunku trzeba podbić, potem w drugim kierunku - pamiętaj, że na łukach podbijarka jest ładowana na naczepę i następnie ponownie rozładowywana po pokonaniu łuku na naczepie.Szymon Kryczka pisze:To nie ukończyli jeszcze tego odcinka na Al. 11 Listopada? To co podbijarka robi na ul. Jesiennej ?
Dzieki !Rafał Kosakowski pisze:Piotrze moje gratulacje za kolejny filmik z budowy. Muzyka bardzo fajna.
...panowie z KROMISS-BISu i SPAW-TORu uwijają się ! Chca jak najszybciej zasypać tłuczniem torowisko i podbić (podbijarka na razie jest " w rękach" TOR-KRAKu, w środe chyba opuści Częstochowę. Tak więc torowisko w ul. Jagiellońskiej będzie podbijabne trochę później. Co do przejść... zostaną wykonane dopiero po podbiciu torowiska.Rafał Kosakowski pisze:Wie ktoś czy do zimy zostanie też podbite torowisko na ul. Jagiellońskiej. Wiem, że jet ono w budowie. Chciałbym wiedzieć też czy panowie budowlańcy zdążą też wybrukować przejście dla pieszych i rowerów w okolicy SEZAMU do zimy? Chodzi mi o ten tymczasowy mostek, który jest tam ustawiony.
...a tak to wygląda w rzeczywistości. Na ul. Orkana zakończono rozwieszanie sieci trakcyjnej....niebawem będzie prowadzona regulacja i montowana kompensacja.Piotr Radoliński pisze:Dziś panowie z KROMISS-BIS'u kontynują wieszanie sieci trakcyjnej na ul. Orkana (w kier. al. 11 Listopada).
inż. Wiktor Sołtysiak pisze:To już mamy zdjęcie prototypu? Bo ja widziałem tylko wizualizacje. Może byś się podzielił Piotrze?
...widzę Wiktorze, że czasami lubisz forumowiczów łapać za słówka !Krzysiek Ociepa pisze:Myślę, że Piotr zastosował skrót myślowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości